Tuotantoa ja toimituslogistiikkaa

TaimilaatikkoNoin 98 % myymistämme taimista on omaa tuotantoa. Perennoja lisätään perinteisten menetelmien lisäksi myös mikrolisäyksellä. Näin varmistamme taimien terveyden, joka on olennainen tekijä useiden perennalajien viihtymisessä. Mm. kuunliljat (Hosta) lisätään kasvilaboratoriossa, jolloin tuottamamme taimimateriaali ei sisällä kasvitauteja, kuten hostan x-virusta. Terveet kasvit jaksavat kasvaa ja kukoistaa kukkapenkissäkin vuosikausia.

Suomalaisen taimen tuottajana (www.suomalainentaimi.fi) meillä on ollut Kestävästi kotimainen -sirkkalehtitunnus vuodesta 2007.

Perennat kasvatetaan 0,8 litran ruukuissa, myyntierä 24 kpl / laatikko. Lisäksi kasvatamme joitakin lajeja myös isommissa ruukuissa, myyntierä 12 kpl/ltk. Myymälöihin lähetettävät perennat varustetaan värikuvallisella nimietiketillä, jossa on kasvin ja kasvattajan tietojen lisäksi hintaryhmämerkintä ja viivakoodi.

Toimitamme perennat ja perennamatot 40 x 60 cm kokoisissa tukikulmien avulla pinottavissa laatikoissa, jotka ovat palautettavia. Palautus ohjeen mukaan tehtynä on asiakkaalle rahtivapaa. Pieniä eriä saatetaan toimittaa pahvilaatikoissa.